diumenge, 26 de maig del 2013

SANTA MARIA DE CANÒLICH II. IMATGES.

PETJADES DAMUNT TERRA ANDORRANA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquesta ocasió vam tornar a pujar el coll de la Gallina fins a Canòlich. La carretera és regirada al màxim. Surt d’un viratge tancat per trobar-ne un altre igualment sobtat i amb un fort desnivell. En arribar a dalt vaig saber que el proper dissabte 25 el santuari de Canòlich és la final de l’octava etapa de la Volta a Espanya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I vaig pensar en el sofriment dels corredors quan després de quasi 166 km. s’enfrontessin a la pujada. Penseu que al cotxe s’havia de posar la  primera velocitat per superar algunes de les rampes.

L’església era oberta i vam aprofitar per fer fotografies del seu interior. Actualment és sufragània de la de Sant Julià de Loira on hi ha guardada la imatge original de la Verge.

He de fer constar que la senyoreta que atenia el lloc va ser força amable i ens va donar tot un seguit de pertinents i amplies explicacions. Només pretenc en aquest breu relat acompanyar-lo amb les fotografies de l’interior de l’església que férem ja què ahir hem publicat una més extensa crònica. 

Text: Miquel Pujol Mur. 
Fotografia: M. Rosa Planell Grau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada